De grote strijd in 'Wheel of Time' nadert: Mat en Perrin hebben hun iconische wapens

Mat en Perrin hebben eindelijk hun iconische wapens en dit kan maar één ding betekenen.

Adrienne Koolen, 24-10-2023 11:32

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Fans van The Wheel of Time hebben eindelijk gekregen waar ze al vanaf het begin op aan het wachten zijn: de iconische wapens van Mat en Perrin uit de boeken. De serie is gebaseerd op de romans van Robert Jordan en wijkt niet heel erg af van het bronmateriaal, dus een berucht gevecht ligt in het verschiet.
Mat en Perrin zijn vooral bekend om hun quarterstaff en bijl. De finale van seizoen 2 was al super spannend, aangezien ze toen hun wapens kregen. Toch zijn er nog steeds een paar belangrijke vragen.

Seizoen 3

De wapens van Mat en Perrin hebben een belangrijke rol in het verhaal, maar dit is nog niet goed uitgelegd. Als de serie het bronmateriaal blijft volgen, komt deze uitleg en de meest iconische scène er al snel aan.

In deze scène slaat Mat Gawyn en Galad tegelijk in elkaar met behulp van zijn staf. Dit laat de gevechtsvaardigheden van Mat zien, maar ook dat hij toch niet zo onschuldig is als hij lijkt.

Wheel of Time moet haar tijd nemen

Mat en Perrin zijn hele interessante en complexe personages. En hoewel fans staan te popelen om deze iconische scène te zien, zou het zonde zijn als de serie hun verhaal verpest alleen maar om zo snel mogelijk deze scène te laten zien.


Wheel of Time is te streamen op Prime Video.
Lees meer over: Rosamund Pike, Madeleine Madden, Josha Stradowski, Barney Harris, Zoe Robins, Daniel Henney, Kate Fleetwood, Natasha O Keeffe

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader