search
'Bridgerton' seizoen 3 nog steeds een mysterie, maar wel met één opvallende verandering
Series / Nieuws

'Bridgerton' seizoen 3 nog steeds een mysterie, maar wel met één opvallende verandering

Deze kleine verandering zou heel veel kunnen betekenen in seizoen 3.

Er zijn heel veel factoren die samen een succesvolle periodedrama vormen: veel romantiek, politieke intriges, een sterke familieband en gegronde personages. En het allerbelangrijkste? Het creëren van een perfecte sfeer en dat kan Bridgerton als geen ander.

Hier hoort ook het uiterlijk van alle personages bij en zij moeten van top tot teen gekleed zijn in een stijl die bij de tijd past. Bridgerton heeft dit idee in seizoen 1 al overboord gegooid en is sindsdien bezig met het mixen en matchen van verschillende stijlen.

Mode heeft een betekenis


Het is geen geheim dat mode een betekenis heeft, in zowel Bridgerton als de 19e eeuw. Daarom is het ook zo interessant om de nieuwe veranderingen in het uiterlijk van de personages te zien.

In promotiefoto’s en opnames van achter de schermen is te zien dat Lady Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) een nieuwe haarstijl heeft. Deze lijkt heel erg op wat Kate Sharma in seizoen 2 aanhad tijdens de Diamond Ball.

Wat betekent dit?


Of dit te maken heeft met de modeverandering van de show en alle personages voortaan anders gekleed zullen zijn, of dat dit Violets knipoog is naar Kate als de nieuwe gravin, is nog niet duidelijk.



Stream Bridgerton op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen