search
Slecht bericht voor de serie 'Bridgerton' van Netflix
Series / Nieuws

Slecht bericht voor de serie 'Bridgerton' van Netflix

Als het nieuwe seizoen van 'Bridgerton' nog lang op zich laat wachten, kan dat catastrofale gevolgen hebben.

Als je hoopte dat we in december al konden rekenen op het nieuwe seizoen van Bridgerton, hebben we helaas slecht nieuws voor je. Seizoen 3 zal dit jaar niet meer op Netflix verschijnen.

Bridgerton-ster Adjoa Andoh gaf onlangs een update over het nieuwe seizoen van de serie, maar helaas was het geen nieuws waar fans blij van werden. Ze onthulde namelijk dat het nieuwe seizoen pas volgend jaar uitkomt.

2024


"Seizoen drie komt volgend jaar uit. Dat zat al een tijdje in de planning. En met elk seizoen wordt de serie weer iets fantastischer. Het wordt complexer", zei Andoh optimistisch in een interview met Digital Spy.

Niet elke fan lijkt dit sentiment echter te delen. Veel fans geloofden het gerucht dat het nieuwe seizoen in december van 2023 uit zou komen, maar dat blijkt dus niet te kloppen. Bovendien kan een verdere vertraging Bridgerton regelrecht in de val leiden waar eerdere series ook al in terechtkwamen.

Teveel tijd


"Als ik zie wat er met Sex Education S4 is gebeurd, vrees ik dat de kwaliteit ook voor Bridgerton in de komende seizoenen zal afnemen", merkte Redditor CalcuttaGirl op.Er zaten 20 maanden tussen het tweede en het derde seizoen van Sex Education, maar dat was voor veel kijkers al net genoeg om hun interesse te verliezen. Het is onmogelijk om je elk detail van voorgaande seizoenen zo lang te herinneren, en Bridgerton zou daar het slachtoffer van kunnen worden.

Teleurstelling


Voor fans van Sex Education bleek het laatste seizoen een grote teleurstelling. De Bridgerton-fans kunnen alleen maar hopen dat het nieuwe seizoen snel komt en dat de serie de kijkers geboeid zal kunnen houden.Bekijk Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen