search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series spannen de kroon
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series spannen de kroon

De recensenten van SerieTotaal achten deze series de beste van het moment.

Van grappige vampierverhalen tot dodelijke virussen - Netflix krijgt wekelijks een lading aan nieuwe series binnen. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en delen welke van deze series je echt zou moeten zien.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Kaala Paani | 7 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Wanneer een mysterieuze ziekte de eilanden Andaman en Nicobar treft, start een wanhopig gevecht om te overleven en tegelijkertijd zo snel mogelijk een geneesmiddel te vinden.

Recensie: "De makers van deze serie koppelen het thema van een virus dat zich razendsnel verspreidt aan een bijzondere eilandengroep die tot India behoort: de Andamanen en Nicobaren, een archipel in de Golf van Bengalen. Een zeer geschikte setting voor een verhaal over de uitbraak van een besmettelijke ziekte, want het toeristische gebied is vele kilometers verwijderd van het vasteland."

Lees de rest van de recensie.

I Woke Up a Vampire | 8 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Carmie ontdekt op haar dertiende verjaardag dat ze eigenlijk half mens, half vampier is ... en dat mythische krachten de middelbare school veel ingewikkelder maken.

Recensie: "De thematiek is wel vanaf het eerste moment glashelder: Carmie en haar medevampiers illustreren hoe het is om buitenbeentjes te zijn. De serie laat zien dat het oké is om je anders dan de rest te voelen. Een boodschap die goed naar voren komt in zo'n beetje iedere scène van de serie."

Lees de rest van de recensie.

Bodies | 8 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Vier detectives. Vier tijdlijnen. Eén lichaam. Om de toekomst van Groot-Brittannië te redden, moeten ze eerst de moord oplossen die de loop van de geschiedenis heeft veranderd.

Recensie: "Een geslaagd aspect is dat elke aflevering eindigt met een cliffhanger die volledig is verbonden met het plot en in de volgende aflevering direct wordt ingelost zonder dat dit de spanning uitblust. 'Bodies' heeft geen razend tempo, maar toch voelt het alsof zij stevig doorloopt. Het resultaat is een bingewaardige serie."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen