search
'Stranger Things' seizoen 5 pre-vis is rampzalig door SAG-AFTRA stakingen
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 5 pre-vis is rampzalig door SAG-AFTRA stakingen

De schrijvers hebben alle fans weer laten schrikken met een afschuwelijke video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things fans zijn weer getrakteerd op een update. Deze keer was het een rampzalige pre-vis video van seizoen 5. De schrijversstakingen zijn dan misschien wel over, maar de acteurs staken nog door.

De SAG-AFTRA-stakingen hebben hun 100e dag bereikt, wat betekent dat veel series in de knoei geraakt zijn met hun planningen. Zo ook Stranger Things, want eigenlijk zouden de opnames in mei 2023 al beginnen. Door de vele stakingen is dat niet gelukt.

Een nieuwe update


De schrijvers zijn eind september tot een overeenstemming gekomen met de studio’s, waardoor zij weer aan het werk konden. De acteurs komen echter nog niet terug op de set en daarom is het creatieve team nu bezig met pre-vis clips.

De ruwe CGI-weergave is zeker niet het mooiste om te zien en hierdoor worden de filmpjes eigenlijk ook weer grappig.

De pre-vis video


In deze nieuwe update, genaamd McCockle’s Farm, zitten Nancy, Jonathan en Dustin in een auto die ondersteboven door een bocht valt. Onder de video grappen de schrijvers dat er zonder acteurs zometeen alleen nog maar een pre-vis seizoen over is.Stranger Things is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen