search
Misdaadfans opgelet: Deze miniserie heeft de perfecte nieuwe misdaad om je helemaal in te verdiepen

Misdaadfans opgelet: Deze miniserie heeft de perfecte nieuwe misdaad om je helemaal in te verdiepen

Deze miniserie is perfect voor iedereen die van goede misdaad houdt.

Adriënne Koolen
Houd je ervan om een serie in één keer uit te kijken? Een miniserie is hier dan de perfecte keuze voor. Dus pak er maar een lekker warm dekentje en een grote kop thee bij, want met deze misdaadserie kom je voorlopig niet van de bank af.

Miniseries hebben vaak een bondige storytelling, de afleveringen zitten vol wendingen en drama. Het feit dat het een miniserie is doet dan ook zeker geen afbreuk aan de achtbaan van emoties die kijkers beleven tijdens het kijken.

De perfecte misdaadserie


Als je in de stemming bent voor een donker en meeslepend verhaal vol spanning, dan is Mare of Easttown de perfecte keuze. Deze miniserie uit 2021 heeft 7 afleveringen en schittert Kate Winslet in de hoofdrol.

Het verhaal speelt zich af in een sombere stad in Pennsylvania en volgt detective Mare. Terwijl ze een lokale moord probeert te ontrafelen, vecht ze ook tegen haar persoonlijke demonen.

Overwachte wendingen en duistere geheimen


Er zijn maar weinig personages, maar ze zijn wel steengoed en je voelt je meteen verbonden met hen. Bovendien heeft de serie veel onverwachte wendingen en duistere geheimen, waardoor je aan het scherm gekluisterd blijft.Mare of Easttown is te streamen op HBO Max.Aanbevolen artikelen