search
Disney+ onthult trailer voor 'Doctor Who' met David Tennant!
Series / Trailer

Disney+ onthult trailer voor 'Doctor Who' met David Tennant!

De eerste van de drie specials start binnenkort met David Tennant als de Veertiende Doctor.

De jaarlijkse Doctor Who-specials komen er weer aan, en de eerste trailer hiervoor is online gedropt. Deze specials zijn geschreven door niemand minder dan oudgediende Russell T. Davies, maar ook op het scherm zien we oude bekenden terug.

David Tennant speelt de Veertiende Doctor en Catherine Tate doet haar rol van Donna Noble nog eens over. Tennant speelde destijds de Tiende Doctor met Donna als zijn metgezel.

Geheugen gewist


Waarom de Veertiende Doctor er precies zo uitziet en klinkt als de Tiende Doctor is op dit moment nog niet bekend. Donna's verhaal wordt zo te zien opgepakt waar het eindigde.

De Doctor moest destijds Donna's geheugen wissen. Mocht zij zich dingen gaan herinneren dan bestaat de kans dat ze dit niet overleeft. The Doctor en Donna krijgen te maken met The Toymaker, gespeeld door Neil Patrick Harris.

Wanneer?


De eerste special is getiteld The Star Beast en is vanaf 25 november te zien. De andere twee specials zijn telkens een week later te zien: Wild Blue Yonder en The Giggle. Het nieuwe seizoen, dat ook door Russell T. Davies wordt gemaakt, gaat hierna van start met Ncuti Gatwa als de Vijftiende Doctor.



De eerste Doctor Who-special is vanaf 25 november te streamen op Disney+. Het is de bedoeling dat Doctor Who in de loop van 2023 op Disney+ Nederland komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen