search
Deze ongemakkelijke nieuwe tv-serie heb je waarschijnlijk nog niet gezien

Deze ongemakkelijke nieuwe tv-serie heb je waarschijnlijk nog niet gezien

De sketches zijn hilarisch en onvoorspelbaar en de sterrencast voegt enorm veel toe aan de serie.

Daan Kusen
I Think You Should Leave is een hilarische komedie serie op Netflix, voor liefhebbers van absurde humor en ongemakkelijke situaties.

De serie staat officieel bekend als Think You Should Leave met Tim Robinson. Het is een Amerikaanse sketch comedy serie gemaakt door Tim Robinson en Zach Kanin, waarbij Robinson ook de hoofdrol speelt in de meeste sketches.

Ongemakkelijke grappen en 'poep-en-pies'-humor


De meeste sketches gaan over iemand die een gênante fout maakt in een sociale of professionele omgeving, en vervolgens weigert dit toe te geven.

De serie leunt zwaar op ongemakkelijke grappen, met elementen van bizarre humor. Het bevat ook sketches met poep-en-pies-humor, maar deze worden vaak op onverwachte manieren gebruikt..

Lof en prijzen


De serie ontvangt over het algemeen positieve reacties, waarbij de absurde humor en gekke reacties geprezen worden. Rotten Tomatoes gaf het eerste seizoen een goedkeuringspercentage van 96%.I Think You Should Leave won in 2019 en 2021 de prijs voor 'Best Sketch Series' bij de Writers Guild of America Awards. In 2022 won Robinson ook de prijs voor 'Outstanding Actor in a Short Form Comedy or Drama Series' bij de Primetime Emmy Awards.

Must-see


I Think You Should Leave met Tim Robinson is een must-see voor liefhebbers van absurde humor en ongemakkelijke grappen. De sketches zijn hilarisch en onvoorspelbaar en de sterrencast voegt enorm veel toe aan de serie.I Think You Should Leave telt op dit moment drie seizoenen en is in zijn geheel te zien op Netflix.


Aanbevolen artikelen