search
Zeer opvallende concept-art outfit Quake voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Zeer opvallende concept-art outfit Quake voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

De nieuwe Black Widow?

Het lijkt erop dat Marvel Studios bijzonder tevreden is met het nieuwe outfit van het personage Daisy Johnson a.k.a. Quake (Chloe Bennet). Na de eerste indruk (zie ook de foto hierboven) van gisteren, zie je hieronder concept-art van Quake's kostuum in vol ornaat.




Het lijkt er duidelijk op dat het derde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. zich nog meer gaat focussen op superheldengeweld. Quake is onderdeel van de Secret Warriors. Op Marvel.com zei kostuumontwerper Ann Foley het volgende over het pak:

"Chloe ziet er fantastisch uit en voelt zich in haar kracht in het pak. Ze draagt het Quake-pak graag en als het aan haar lag zou ze er altijd in lopen," aldus de enthousiaste Foley. "Ik vind de handschoenen geweldig en dat we het logo hebben verwerkt op de achterkant. Het is waarschijnlijk één van de coolste dingen die we tot op heden hebben gedaan. En dat Chloe zo blij is en dat ze er zo goed uitziet, geeft de grootste kick. Het is mooi om te zien hoe Skye zich ontwikkeld in Daisy Johnson. Het pak is daarin slechts een eerste stap."

Het derde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. start op 29 september, uiteraard weer op ABC en vermoedelijk enkele maanden later op Veronica.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen