search
'Chicago P.D.' verliest opnieuw een grote ster in seizoen 11
Series / Nieuws

'Chicago P.D.' verliest opnieuw een grote ster in seizoen 11

De bekende Amerikaanse politieserie, een spin-off van Chicago Fire zegt gedag tegen Hailey Upton.

De Amerikaanse politieserie Chicago P.D. start binnenkort alweer aan zijn elfde seizoen. De spin-off van Chicago Fire introduceerde al heel wat personages en nu wordt duidelijk dat er afscheid genomen gaat worden van een van de bekendste.

Tijdens het nieuwe seizoen zien we de laatste avonturen van het personage Detective Hailey Upton Halstead, gespeeld door actrice Tracy Spiridakos. Het is nog onduidelijk op welk moment ze uit de dramaserie stapt. Dit wordt bekend via Variety.

Tracy Spiridakos


De actrice is sinds het vierde seizoen van Chicago P.D. in de serie te zien. Al snel was ze een favoriet en ze dook ook op in de andere One Chicago-series, Chicago Med, Chicago Fire en FBI. Ze speelde de rol tot op heden maar liefst in 127 afleveringen.

Hailey Upton verving vanaf seizoen 4 het personage Detective Erin Lindsay van actrice Sophia Bush, die naar New York vertrok. Upton is getrouwd met het personage Senior Detective Jay Halstead van acteur Jesse Lee Soffer.

Tweede vertrek


En dat personage vertrok al in seizoen 10. Halstead vertrok in dat seizoen naar Bolivia om als legerleider drugskartels uit te schakelen.



De kans bestaat wel dat Halstead iets te maken heeft met het vertrek van Upton. Acteur Soffer zou namelijk graag nog gastrollen vervullen in Chicago P.D.

Streamen in Nederland


Het elfde seizoen van Chicago P.D. heeft nog geen startdatum door de aanhoudende stakingen onder acteurs. De bestaande tien seizoenen vind je op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen