search
Teleurstellende update voor 'Bridgerton' seizoen 3: geliefde actrice verlaat de cast
Series / Nieuws

Teleurstellende update voor 'Bridgerton' seizoen 3: geliefde actrice verlaat de cast

Slecht nieuws voor fans: er is weer een 'Bridgerton'-actrice afgehaakt.

We horen de laatste tijd maar weinig goed nieuws over Bridgerton. Hoewel fans al lang op een officiële releasedatum wachten, is er tot nu toe alleen maar bekend dat we nog tot 2024 geduld moeten hebben. En nu blijkt ook dat een favoriete actrice niet terugkeert in seizoen 3.

Het was al bevestigd dat actrice Ruby Stokes niet terugkeert als Francesca Bridgerton, vanwege een planningsconflict. Haar rol zal vanaf seizoen 3 gespeeld worden door Hannah Dodd. Nu blijkt echter dat er nog een actrice is die niet terugkeert in het nieuwe seizoen.

Gezondheidscrisis


Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, heeft actrice Ruby Barker aangekondigd niet terug te komen voor het derde seizoen. Barker speelde de rol van Marina Thomspon, maar liet aan Digital Spy weten dat dat verleden tijd is:

"Ik zou niet terugkeren naar Bridgerton omdat A) het niet mijn keuze zou zijn, en B) toen ik Bridgerton deed – dit is al algemeen bekend, en zo, – ik in een geestelijke gezondheidscrisis zat. Dus terwijl ik de meest geweldige en belangrijkste ervaring in mijn professionele leven had, ging mijn gezondheid, zo, zo snel achteruit".

Tragisch einde


Omdat ze weet hoe tragisch het verhaal van Marina in de boeken eindigt, betwijfelt ze of de makers van de serie haar dit op het scherm door zouden laten maken. Maar hoe gaat de serie haar vertrek aanpakken?

Bekijk op instagram


Er zijn twee voor de hand liggende manieren. De serie zou een nieuwe actrice kunnen vinden voor de rol van Marina, aangezien ze een belangrijke rol speelt in de levens van zowel Colin Bridgerton als Philip Crane (die in het seizoen van Eloise zal verschijnen).

Buiten beeld?


Een andere optie zou kunnen zijn om de rest van het verhaal van Marina buiten beeld te laten. Hoewel geen van de opties ideaal is, hopen de meeste fans toch op een recast. Het zou zonde zijn om de rest van haar verhaal compleet te negeren.Bekijk Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen