search
Deze grootse en meeslepende maffiaserie scoort maar liefst 94% op Rotten Tomatoes en is gewoon te streamen op HBO Max
Series / Featured

Deze grootse en meeslepende maffiaserie scoort maar liefst 94% op Rotten Tomatoes en is gewoon te streamen op HBO Max

Het meeslepende 'Boardwalk Empire' scoort magistraal op Rotten Tomatoes en is te streamen op HBO Max.

De serie Boardwalk Empire is één van de beste series ooit gemaakt. De serie heeft een indrukwekkende IMDb-beoordeling van 8,6 en een Rotten Tomatoes-score van 94%.

De serie biedt een boeiende kijk op Atlantic City tijdens de alcoholische drooglegging zo ongeveer een eeuw geleden. Acteur Steve Buscemi schittert als de corrupte penningmeester van Atlantic City, die zeer veel macht en invloed heeft.

Plot


Het plot draait om Enoch "Nucky" Thompson, gespeeld door Steve Buscemi, de corrupte penningmeester van de stad. Nucky leidt een dubbelleven, waarbij hij zowel politieke macht uitoefent als betrokken is bij illegale dranksmokkel.

Het verhaal volgt Nucky terwijl hij jonge gangsters zoals Al Capone begeleidt en zich bezighoudt met politieke intriges en criminele activiteiten. Nucky lijkt zijn greep op Atlantic City dankzij zijn nieuwe connecties meer en meer te verstevigen.

Jaren '20


De serie weet perfect de sfeer van 'The Roaring Twenties' vast te leggen, met prachtige kostuums en historische decors. De met aandacht gekozen muziek en het meenemen van de maatschappelijke veranderingen van die tijd in de serie dragen bij aan de geloofwaardigheid van het verhaal.Boardwalk Empire is niet alleen een meeslepend misdaaddrama, maar ook een venster naar een tumultueuze periode in de Amerikaanse geschiedenis.

Kijk de serie hier op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen