search
Met deze woorden vatten de sterren uit 'House of the Dragon' de fantasyserie samen

Met deze woorden vatten de sterren uit 'House of the Dragon' de fantasyserie samen

Emma D'Arcy en Eve Best weten precies hoe ze de populaire serie in een paar woorden samen moeten vatten.

Adrienne Koolen
Na het overweldigend succes van Game of Thrones was het uiteraard maar een kwestie van tijd voordat er een nieuwe serie kwam. House of the Dragon heeft de kroon overgenomen en hoewel het succes van Game of Thrones nog niet geëvenaard is, is de serie alsnog heel erg populair.

Er is nog maar één seizoen van House of the Dragon en verschillende castleden hebben dit seizoen in enkele woorden samengevat.

De beste omschrijvingen


Emma D’Arcy, Matt Smith, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Eve Best en Steve Toussaint deden hun best om de serie zo goed mogelijk samen te vatten en hadden hier de grootste lol mee.

Cooke (Alicent Hightower) omschreef de serie als "sexy en donker". Ifans, haar on-screen vader Otto Hightower de woorden "rouwen, complotten en liegen" gebruikte.

De grap van Best en D’Arcy


Best (Rhaenys Targaryen) en D’Arcy (Rhaenyra Targaryen) konden deze vraag niet helemaal serieus nemen. Best grapte dat de serie ging over "ambitie en frustratie en verlies en verdriet en de dood... en pruiken". D’Arcy ging verder met deze grap en legde uit dat de serie simpelweg over "hele, hele boze blonde mensen" gaat.House of the Dragon is te streamen op HBO MAX.Aanbevolen artikelen