search
'Gen V' op Prime Video: Dit kun je verwachten in de grote seizoensfinale
Series / Nieuws

'Gen V' op Prime Video: Dit kun je verwachten in de grote seizoensfinale

Wie overleeft het? Wie delft het onderspit? Kijk gauw de laatste trailer van seizoen 1.

Het eerste seizoen van The Boys-spin-off Gen V zit er bijna op. Met de seizoensfinale in aantocht komt Prime Video met een gloednieuwe trailer die een blik geeft van wat we kunnen verwachten.


Het eerste seizoen Gen V is omvangrijk te noemen door het gehele The Boys-universum te verkennen, met het verhaal over jonge, aspirant-helden die verstrikt zijn in het duistere web van Vought International's Godokin University School of Crime Fighting.

Verhaallijnen in elkaar geweven


Gedurende het seizoen heeft Gen V enkele belangrijke banden met The Boys aangehaald, waaronder de waarschijnlijke dreiging die in het vierde seizoen van The Boys moet plaatsvinden. Echter moet wel eerst het eerste seizoen waardig worden afgesloten.

In de nieuwe trailer is te zien hoe de jonge groep superhelden zich opsplitsen in twee groepen. De leden uit de groepen worden tegenover elkaar gezet en de grande finale belooft ook nog eens extra sensationeel en vooral heel bloederig te worden.

Superheldenschool met een knipoog


Gen V is de eerste live-action spin-off van The Boys, de populaire Prime Video-serie gebaseerd op de Dynamite Comics-reeks. De serie speelt zich af op een school waar jonge superhelden hun best doen om in een van Vought's superteams te komen.



Kijk aanstaande vrijdag naar de spannende seizoensfinale van Gen V op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen