search
Geheimzinnige cameo in 'Gen V' voorspelt grote verandering voor 'The Boys'
Series / Nieuws

Geheimzinnige cameo in 'Gen V' voorspelt grote verandering voor 'The Boys'

Deze speciale scène in Gen V heeft veel invloed op de hoofdserie The Boys.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De verhaallijnen, personages en de werelden in Gen V en The Boys overlappen voor een groot gedeelte. Het is daarom ook niet raar, maar alsnog verrassend, dat Gen V een hint geeft naar seizoen 4 van The Boys.

Het grootste gedeelte van seizoen 1 was Gen V een op zichzelf staand verhaal en het had dus geen impact op de hoofdserie, The Boys. Dit veranderde allemaal in aflevering 7.

De grote hint die alles veranderde


In aflevering 7 heeft Dean Shetty een geheimzinnige ontmoeting met Grace Mallory van The Boys. Shetty vertelt Mallory alles over het virus en dit heeft grote gevolgen.

Mallory verstrekt informatie voor de Boys wat dus betekent, als Mallory van het virus weet, de Boys dat nu ook op de hoogte zijn. Deze theorie wordt alleen maar versterkt door de telefoon die ze tevoorschijn haalt aan het einde van het gesprek. De andere beller wordt echter nooit onthuld.

Wie kan de beller zijn?


Het zou ook kunnen dat de andere beller helemaal niet iemand van de Boys is, maar wellicht iemand met connecties met Vought. Dit zou bijvoorbeeld Stan Edgar of Queen Maeve, Starlight of zelfs Soldier Boy kunnen zijn.Stream Gen V op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen