Actrice uit 'Bridgerton' opgemerkt op 'Doctor Who'-set: dubbel succes in zicht?

Speelt deze actrice straks in twee mega succesvolle series tegelijk?

Nina Beerendonk, 03-11-2023 15:23

Als een serie zo populair is als Bridgerton, is het logisch dat de acteurs ook in overvloed andere rollen aangeboden krijgen. Dat lijkt nu ook het geval te zijn voor Nicola Coughlan.
Coughlans personage Penelope Featherington is sinds het begin een belangrijk onderdeel van Bridgerton. Bovendien staat het verhaal van Penelope centraal in seizoen 3. En terwijl fans langzaamaan hun geduld verliezen tijdens het wachten op updates, lijkt het erop dat de actrice haar agenda heeft vrijgemaakt voor iets spectaculairs.

Te druk?

Coughlan werd namelijk gespot op een van de sets van Doctor Who, en het nieuws verspreidde zich snel onder beide fandoms. Een fan zag de actrice in de regen uit een auto stappen (bekijk het filmpje hier). Hoewel dat natuurlijk lang niet genoeg is om te bepalen wat voor rol Coughlan speelt, zijn fans van beide series meer dan enthousiast.

Terwijl sommige fans denken dat Coughlan het te druk heeft met Bridgerton om een vaste rol te spelen in Doctor Who, zijn anderen daar niet zo zeker van. Aangezien Millie Gibson (de actrice die metgezel Ruby Sunday zou spelen) al een tijd niet gespot is, denken sommigen dat de Coughlan de rol zou kunnen overnemen.

Geruchten

Hoewel ze nog steeds nodig zal zijn voor Bridgerton, zal Coughlan het na seizoen 3 niet zo druk meer hebben, omdat haar personage niet meer in de schijnwerpers zal staan. Bovendien was zelfs de Doctor zelf, Ncuti Gatwa, goed in staat om Sex Education af te ronden terwijl hij aan Doctor Who werkte.


Interessant genoeg benoemde de actrice een jaar geleden al geruchten over een rol in Doctor Who tijdens een interview van Radio Times. Destijds ontkende ze dat ze zich bij de cast zou voegen. Of de plannen zijn veranderd of dat ze het geheim moest houden is niet duidelijk. Bekijk Bridgerton op Netflix.
Lees meer over: Bridgerton, Doctor Who, Nicola Coughlan, Ncuti Gatwa, Netflix, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader