search
Epische eerste trailer samurai-serie 'Shogun'
Series / Trailer

Epische eerste trailer samurai-serie 'Shogun'

Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat, Sunshine) speelt de hoofdrol in de verfilming van het beroemde gelijknamige boek.

FX heeft de eerste trailer vrijgegeven van de epische nieuwe miniserie gebaseerd op James Clavells historische boek Shogun.

Justin Marks en zijn vrouw Rachel Kondo schreven het script van de serie, die de botsing tussen twee ambitieuze mannen uit twee verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samurai laat zien.

Driehoeksverhouding


Het verhaal begint in het jaar 1600, bij de uitbraak van een belangrijke Japanse burgeroorlog.

Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat) speelt Lord Yoshi Toranaga, een briljante strateeg en machtige daimyo die door zijn enorme hoeveelheid vijanden omringd wordt in Osaka Castle.

Interessante personages


Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) speelt John Blackthorne, een dappere Engelse matroos die schipbreuk lijdt en in een Japans vissersdorpje terechtkomt, waar hij een nieuw leven opbouwt.Anna Sawai (Pachinko) is Lady Mariko, een vrouw met geweldige vaardigheden die haar waarde en trouw moet bewijzen.

Nieuwe verfilming


Shogun werd eerder verfilmd als een miniserie in 1980. Richard Chamberlain, Toshiro Mifune en Yoko Shimada speelden toen de hoofdrollen.

De nieuwe versie vertelt het verhaal vanuit zowel het Westerse als het Japanse perspectief.

Shogun wordt in februari beschikbaar gesteld door Hulu en FX.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen