search
Formidabele ontvangst bloedstollende nieuwe misdaadserie op Netflix
Series / Nieuws

Formidabele ontvangst bloedstollende nieuwe misdaadserie op Netflix

De serie 'Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom' scoort ontzettend goed op Netflix.

De True-crime docu Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom scoort gigantisch goed in haar eerste dagen op Netflix. De serie behoort na een paar dagen direct tot de 10 meest bekeken series op de streamingsdienst.

De documentaireserie gaat over een brute moord op een welgesteld echtpaar in Amerika in 1985. Uiteindelijk kwamen hun dochter en haar vriend bovendrijven als de belangrijkste verdachten.

Moord


De serie werpt een blik op de moorden op Derek en Nancy Haysom en wat er gebeurde toen hun dochter Elizabeth en haar vriend Jens Soehring hun verklaringen veranderden en elkaar beschuldigden tijdens het daaropvolgende moordproces.

Toen dochter Elizabeth destijds werd ondervraagd over haar verblijfplaats op het moment van de moord op haar ouders, beweerde ze dat zij en haar vriend Jens Soering in Washington D.C. waren, maar de kilometerstand van hun gehuurde auto onthulde dat ze honderden kilometers omreden tijdens die reis, wat argwaan wekte bij de politie.

Vlucht


Elizabeth en Jens vluchten het land uit en werden pas een flink lange tijd later weer gevonden in Engeland toen ze daar werden betrapt op wat kleinere misdaden.



Hoe dit verder afloopt, kun je bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen