search
Fan van 'The A-Team'? Kijk dan ook deze 3 gave misdaadseries over de strijd tussen goed en kwaad
Series / Nieuws

Fan van 'The A-Team'? Kijk dan ook deze 3 gave misdaadseries over de strijd tussen goed en kwaad

3 goede series voor fans van 'The A-Team' en de strijd tussen goed en kwaad.

Ook zo fan van The A-Team? Een bonte groep buitenbeentjes die vecht tegen de schurken van de maatschappij? Wat is er nu bevredigender om te kijken naar varianten op dit klassieke thema? Hier zijn drie gelijksoortige tv-series die wij je aanraden.

Person of Interest


Harold Finch, een teruggetrokken miljardair, ontwikkelt een machine die misdaden voorspelt voordat ze gebeuren. Hij werft John Reese, een voormalig CIA-agent waarvan iedereen denkt dat hij dood is, om hem te helpen. De Machine spuwt Social Security-nummers uit van mensen die ofwel slachtoffers of daders zijn. Samen moeten ze uitzoeken wie wie is en de misdaad voorkomen.

Person of Interest is beschikbaar om te streamen op Prime Video.



White Collar


Neal Caffrey, een oplichter, sluit een deal met FBI-agent Peter Burke: zijn vrijheid in ruil voor zijn hulp bij het oplossen van witteboordencriminaliteit. Elke aflevering bevat een nieuwe zaak waarin Neal zijn criminele vaardigheden tegen de echte criminelen gebruikt.

White Collar is beschikbaar om te streamen op Disney+.



Justified
Agent Raylan Givens wordt overgeplaatst naar zijn thuisstaat Kentucky nadat hij een huurmoordenaar in Miami heeft gedood. Hij krijgt te maken met Boyd Crowder, een oude vriend die veranderd is in een neo-nazi-drugshandelaar. Raylans taak wordt om de wet te handhaven in zijn oude buurt.

Justified is beschikbaar om te streamen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen