search
En opnieuw gaat de stekker uit een bekende DC-serie
Series / Nieuws

En opnieuw gaat de stekker uit een bekende DC-serie

Ondanks de waardering van pers en publiek is het einde aangekondigd.

Superman hoort in de wereld van de DC-strips. Het succesvolle Superman & Lois is in Nederland te zien op HBO Max en in de VS op de tv-zender CW.

Toen James Gunn en Peter Safran de grote bazen werden van DC Studios zagen sommigen het al somber in. Inderdaad gaat nu de stekker uit de gewaardeerde serie, aangezien deze nogal duur is om te maken.

Gezinsleven en actie


Superman & Lois wordt op Rotten Tomatoes gewaardeerd met 83% door de critici, het publiek geeft 82%. De serie laat Lois (Elizabeth Tulloch) en Superman (Tyler Hoechlin), die in Smalville een gezin vormen met hun twee zoons Jonathan (Jordan Elsass en Michael Bishop) en Jordan (Alex Garfin).

Naast het gezinsleven valt er ook genoeg te beleven qua superhelden-actie. Ondanks het feit dat er zeker geen gebrek aan fans is, is Superman & Lois nogal prijzig wat de productiekosten betreft. Het vierde seizoen zal om deze reden het laatste zijn.

Familie


De co-showrunners Todd Helbing en Brent Fletcher spraken hun dankbaarheid uit jegens de zender CW. Helbing en Fletcher: "Vanaf het begin wilden we een familieverhaal maken en dat is ons gelukt. We willen de cast, de crew, DC en ook CW bedanken voor alle steun en enthousiasme".



Je kunt Superman & Lois streamen op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen