search
Kijkers zijn gefrustreerd door laatste aflevering van 'Gen V'
Series / Nieuws

Kijkers zijn gefrustreerd door laatste aflevering van 'Gen V'

De grootste klacht van aflevering acht was dat de aflevering veel te kort was

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week eindigde het eerste seizoen van de superheldenserie Gen V, de spin-off van het populaire The Boys. Er was veel lof, maar er was ook één veel terugkerende klacht.

Na acht afleveringen eindigden de avonturen van de jonge generatie superhelden op Godolkin U. Een enorm spannend einde, met één minpuntje...

Te kort


De grootste klacht van aflevering acht was dat de aflevering veel te kort was. En daar is wel iets voor te zeggen. The Boys seizoen 2, aflevering 7 sluit af met "slechts" 52 minuten.

De Gen V aflevering Guardians of Godolkin was met 32 minuten nét iets langer dan een half uur. Hiermee is de aflevering niet alleen de kortste uit het eerste seizoen van de veelgeprezen de spin-off, maar ook de kortste in het tv-universum van The Boys.

Onbeschoft


Fans waren enorm enthousiast over de "totale chaos" van de serie, maar waren ook teleurgesteld in de lengte. Een fan op Twitter vond het zelfs onbeschoft. Een andere fan hoopte tegen beter weten in dat er nog een negende aflevering aan zat te komen.Over het algemeen zijn de Gen V fans dus heel enthousiast. De schokkende wendingen, de verhaallijn en de interessante personages maken de serie tot een enorme publiekstrekker.

Waar gaat het over?


Gen V is een spin-off van The Boys. De serie speelt zich af op Godolkin University, een parodie op Xavier's School for Gifted Youngsters uit de X-Men-strips.Een universiteit, midden in het meedogenloze universum van The Boys, staat garant voor interessante verhalen.

Alle acht afleveringen van het eerste seizoen van Gen V zijn nu te zien op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen