search
Ophef onder 'Yellowstone'-liefhebbers door laatste update: goed én slecht nieuws
Series / Nieuws

Ophef onder 'Yellowstone'-liefhebbers door laatste update: goed én slecht nieuws

Er is zowel goed als slecht nieuws voor fans van de 'Yellowstone'-franchise.

De beruchte ruzie tussen Kevin Costner en showrunner Taylor Sheridan leidde niet alleen tot het einde van Yellowstone, maar laat ook het tweede deel van het laatste seizoen al maandenlang in het ongewisse. Nu is er eindelijk duidelijkheid, maar het is teleurstellend nieuws.

De releasedatum voor de laatste zes afleveringen van seizoen 5 is aangekondigd, maar daardoor weten we ook dat fans nog een heel jaar zullen moeten wachten. De afleveringen worden namelijk pas in november 2024 uitgezonden.

Goed en slecht nieuws


Dit nieuws viel niet erg goed bij fans, omdat ze al zolang wachten op het einde van de serie. Paramount Network bracht echter ook goed nieuws voor fans van de franchise. De wereld van Yellowstone zal namelijk met nog twee spin-offs worden uitgebreid: 1944 en 2024.

Terwijl sommige kijkers opgelucht zijn dat ze na november 2024 eindelijk verder kunnen met hun leven, uiten anderen hun frustratie en beweren ze klaar te zijn met de serie en zich niet langer te bekommeren om de seizoensfinale. De aankondiging van de spin-offs werd uiteraard wel positief ontvangen.

Spoilers?


Gezien het relatief kleine tijdsverschil, vermoeden veel fans dat we sommige van de personages uit 1923 ook in 1944 zouden kunnen zien. Maar dit brengt een potentieel probleem met zich mee, want 1923 is al verlengd voor een tweede seizoen. Als dat seizoen later uitkomt dan 1944, zou dit tot spoilers kunnen leiden.



De setting voor 1944 is natuurlijk enorm intrigerend, omdat het de Tweede Wereldoorlog zal behandelen, wat talloze mogelijkheden biedt voor interessante verhaallijnen. De spin-off uit 2024 is ook veelbelovend, omdat deze schijnbaar zal dienen als een reboot voor de hoofdreeks.

Enige optie


Blijkbaar zal de spin-off een geheel nieuwe cast van personages hebben met nieuwe locaties, maar ook verwijzingen naar de originele serie. Dat is het enige pad dat de makers van de serie in konden slaan na de recente gebeurtenissen die een einde maakten aan de originele serie.



De releasedatums van de spin-offs zijn nog niet bekendgemaakt. Bekijk Yellowstone op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen