search
Het enorme salaris van de 'Yellowstone'-acteurs maakt Marvel-acteurs ongetwijfeld flink jaloers
Series / Nieuws

Het enorme salaris van de 'Yellowstone'-acteurs maakt Marvel-acteurs ongetwijfeld flink jaloers

'Yellowstone' overtreft de salarissen van acteurs in grote franchises zoals 'Marvel'.

Yellowstone werd volkomen onverwacht een megahit en dit is terug te zien in de salarissen van de hoofdrolspelers. Per aflevering wordt er een dik bedrag op hun bankrekening bijgeschreven.

Met name het salaris van Kevin Costner heeft er wat nullen bijgekregen. Dit gaat zelfs zo ver dat hij 'Marvel'-acteur Chris Evans, oftewel Captain America, voorbijgestreefd is.

Vergelijking


Wanneer je bedenkt dat Robert Downey Jr. voor Avengers: Endgame maar liefst $ 75 miljoen kreeg dan lijkt een en ander niet erg waarschijnlijk. Chris Evans en Brie Larson kregen echter een stuk minder betaald: $ 15 miljoen respectievelijk $ 10 miljoen.

Wanneer je dit vergelijkt met Kevin Costners salaris voor seizoen 5 dan is deze laatste duidelijk de winnaar. Het vijfde seizoen telt veertien afleveringen, en Costner krijgt $ 1,3 miljoen per aflevering.

Gigantische franchise


Momenteel zijn hiervan acht afleveringen uitgezonden, waardoor hij Larson al voorbijgestreefd is. Mochten de overige zes afleveringen ook vertoond worden dan heeft Costner in totaal $ 18,2 miljoen verdiend aan een seizoen, waardoor hij ook Evans naar de kroon zou steken. Een seizoen Yellowstone levert duidelijk meer op dan meespelen in de gigantische 'Marvel'-franchise.



Je kunt Yellowstone bekijken op Skyshowtime.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen