search
Deze indrukwekkende en ontroerende oorlogsserie knalt direct naar de nummer 1-positie op Netflix
Series / Nieuws

Deze indrukwekkende en ontroerende oorlogsserie knalt direct naar de nummer 1-positie op Netflix

De serie 'ALL the Lights We Cannot See' is gebaseerd op het gelijknamige boek en is onmiddellijk de nummer 1 op Netflix.

De epische oorlogsserie All the Light We Cannot See scoort immens goed in haar eerste dagen op Netflix. De serie is gelijk de best bekeken serie van het moment op de streamingsdienst.

All the Light We Cannot See komt van regisseur Shawn Levy. De hoofdrollen zijn voor Mark Ruffalo en Hugh Laurie. Verder zijn er ook rollen voor Aria Mia Loberti, Louis Hofmann, Lars Eidinger en Marion Bailey.

Vier afleveringen


De miniserie bestaat uit vier afleveringen die werden geschreven door Peaky Blinders-bedenker Steven Knight. De serie volgt Marie-Laure Leblanc, een blind Frans meisje, dat haar toevlucht zoekt bij haar vader en teruggetrokken oom in Frankrijk.

Daarnaast ontmoeten we Werner. Hij is een intelligente tiener die gerekruteerd is door het Hitler-regime en gespecialiseerd in het repareren van radio's. Samen delen Marie-Laure en Werner een geheime band die een baken van licht zal worden die hen door het schrijnende decor van de Tweede Wereldoorlog leidt.

Boek


De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anthony Doer, die met zijn boek een Pulitzer Prize won.



Bekijk de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen