search
Sleutelmoment in 'The Big Bang Theory' benadrukt Sheldon en Penny's unieke vriendschap
Series / Nieuws

Sleutelmoment in 'The Big Bang Theory' benadrukt Sheldon en Penny's unieke vriendschap

Deze scène laat precis zien waarom de vriendschap tussen Sheldon en Penny zo sterk is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste ontmoeting hoeft niet altijd perfect te verlopen; een echte vriendschap kan altijd nog tot bloei komen. Bovendien hebben we wel raardere dingen gezien in The Big Bang Theory dan een ongemakkelijke ontmoeting.

Zoals elke fan zich nog wel zal herinneren, maakten Sheldon en Penny elkaar in het begin helemaal gek. Penny kon Sheldons onbeleefdheid totaal niet verdragen en Sheldon kon niet tegen Penny’s chaos.

Een hechte vriendschap


Uiteindelijk groeiden de personages steeds meer naar elkaar toe en werden ze goede vrienden. Ondanks het feit dat ze allebei totaal verschillend waren. Er is één scène die hun vriendschap perfect weergeeft.

Seizoen 9 aflevering 17 focuste zich op de verjaardag van Sheldon. Amy besloot een verrassingsfeestje te geven, terwijl ze wist hoe Sheldon hierop zou reageren. Hij rende dan ook meteen naar de badkamer omdat dit veel te overweldigend was voor hem.

Een mooi moment tussen Penny en Sheldon


Penny ging meteen naar Sheldon toe en zei tegen hem: "Als je je verjaardag in de badkamer wil doorbrengen, doe ik dat graag samen met je." Door deze woorden durfde Sheldon zijn angst te overwinnen en het was meteen duidelijk dat alleen Penny dit had kunnen doen.



The Big Bang Theory is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen