search
Netflix wordt direct compleet overgenomen door deze nieuwe en zwaar verslavende misdaadserie
Series / Nieuws

Netflix wordt direct compleet overgenomen door deze nieuwe en zwaar verslavende misdaadserie

De serie 'Ferry' scoort ontzettend goed in haar eerste dagen op Netflix.

Ferry: de serie scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. De serie is nog maar net te streamen of zij is gelijk de best bekeken serie op de streamingsdienst.

De serie over crimineel Ferry Bouman is een prequel van de serie Undercover, waar we drie seizoenen lang van hebben kunnen genieten. Eerder kwam er al een film over Ferry Bouman en die wordt nu dus opgevolgd door de serie.

Tijdslijn


Om de tijdslijn nog even te kunnen volgen: eerst de film (waarin Ferry Bouman zich bewijst in het Amsterdamse drugsmilieu), dan deze serie, daarna de drie seizoenen Undercover.

De acteur Frank Lammers zet ook nu zijn rol als Ferry Bouman weer prima neer. Verder is ook de rol van Elise Schaap, als de lieve en naïeve Danielle zeker noemenswaardig.

Plot


We volgen hoe het stel zich staande probeert te houden in het Brabantse criminele circuit. Er doet zich voor Bouman namelijk een nieuwe kans voor als drugsbaron Arie Tack, gespeeld door Steef Cuijpers, wordt gearresteerd en de motorbende Pusaka op zoek is naar een nieuwe leverancier. Maar Ferry raakt in een lastige situatie verstrikt zodra Tack op borgtocht wordt vrijgelaten.



Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen