search
Matthew Perry weigerde scène waarin hij 'Monica' zou bedriegen in 'Friends'
Series / Nieuws

Matthew Perry weigerde scène waarin hij 'Monica' zou bedriegen in 'Friends'

Wijlen Matthew Perry weigerde vreemd te gaan in 'Friends'. "Dat gaan de fans me niet vergeven."

Na het recentelijke overlijden van Matthew Perry, die wij natuurlijk allemaal kennen als Chandler uit Friends, komen er onbekende anekdotes over zijn carrière los.

Perry weigerde, terwijl hij de rol van Chandler in Friends speelde, deel te nemen aan een scène waarin hij zijn on-screen partner Monica Geller, gespeeld door Courteney Cox, zou bedriegen.

Lisa Cash


TMZ sprak met Lisa Cash, een actrice die verscheen in een aflevering van het vijfde seizoen uit 1999 getiteld The One in Vegas: Deel 1. Uiteindelijk kreeg Cash slechts een kleine rol in de show vanwege Perry's sterke bezwaar tegen de scène waarin hij een affaire met haar zou hebben.

In die betreffende aflevering hadden de schrijvers voorgesteld dat Chandler en Monica een verhitte ruzie in Las Vegas zouden hebben. In reactie daarop zou Chandler roomservice bestellen in zijn hotel, en de persoon die zijn maaltijd zou bezorgen, was Cash, met wie hij vervolgens een romantische ervaring zouden hebben.

Fans trekken dit niet


Perry verzette zich echter heftig tegen dit idee, vanwege zijn zorgen dat dit niet bij zijn personage zou passen en de fans van de serie hem dit niet zouden vergeven.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen