search
De tijdlijn van 'The Boys' is beïnvloed door 'Gen V' aldus de bedenker van de serie
Series / Nieuws

De tijdlijn van 'The Boys' is beïnvloed door 'Gen V' aldus de bedenker van de serie

The Boys heeft een hele strakke tijdlijn, maar Gen V houdt zich hier niet heel erg netjes aan.

Gen V speelt zich in de wereld van The Boys af, maar de serie heeft niet echt haar best gedaan om zich aan de al bestaande tijdlijn te houden. Nu is er een officiële update over hoe de tijdlijnen zich verder gaan ontwikkelen.

Het was duidelijk dat Gen V zich na de gebeurtenissen van seizoen 3 van The Boys afspeelt, maar wanneer precies bleef vaag. Fans vragen zich dan ook af hoe Gen V precies in de tijdlijn past en hoe het zal werken met seizoen 4 van The Boys en seizoen 2 van Gen V.

Is de tijdlijn aangepast?


Volgens bedenker en uitvoerend producent van Gen V, Eric Kripke, speelt The Boys seizoen 4 zich "maar eeen paar dagen na de gebeurtenissen van Gen V af."

Het is de bedoeling om de tijdlijn zo eenvoudig mogelijk te houden. Volgens Kripke is dus simpelweg eerst "seizoen 3 van The Boys, daarna Gen V en daarna seizoen 4 van The Boys. En daarna seizoen 2 van Gen V." Duidelijker kan het eigenlijk niet zijn.

Hoe horen The Boys en Gen V bij elkaar?


Kripke wilde echter geen antwoord geven op de vraag of seizoen 4 van The Boys beïnvloed gaat worden door seizoen 2 van Gen V, of andersom. Hij zei: "Ik zal het niet bevestigen, noch ontkennen."



Stream Gen V op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen