search
Netflix onthult speciale beelden voor 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Netflix onthult speciale beelden voor 'Stranger Things'

Netflix geeft fans van Stranger Things een cadeautje voor de speciale Stranger Things dag.

6 november, de officiële Stranger Things-dag! Op deze speciale dag vieren fans alles over de serie en over Hawkins. Sociale media plagen deze dag al weken en er is ook een trailer online gezet waarin fans de kans krijgen om hun favoriete momenten her te beleven.

De trailer toont verschillende beelden uit alle vier de seizoenen. In het bericht staat de tekst: "Het is het seizoen, nerds. STRANGER THINGS DAG 6 NOVEMBER #strangerthingsday".

Meer van Stranger Things


Eerder dit jaar is de musical Stranger Things: The First Shadow aangekondigd. Het toneelstuk speelt zich voor de gebeurtenissen van de serie af, namelijk in 1959.

Het toneelstuk zal de avonturen van de jongere versies van Jim Hopper, Joyce Byers, Bob Newby en Henry Creel volgen. De Duffer Brothers zijn "meer dan enthousiast" over de musical.

Voor nu…


Voor nu focussen de Duffer broers zich alleen op seizoen 5. Netflix reageerde volgens Ross Duffer goed op hun eerste schets voor het laatste seizoen. Wel hebben ze er allebei moeite mee: "[H]et is moeilijk voor te stellen dat de reis ten einde loopt."



Stranger Things is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen