search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Disney+-series spannen de kroon
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Disney+-series spannen de kroon

Volgens onze recensenten zijn dit de beste series van het moment op Disney+.

Of je nu houdt van flauwe mockumentaries of van heerlijke camp - op Disney+ kan je een hoop meer vinden dan alleen de Disneycanon. De recensenten van SerieTotaal lichten toe welke van de nieuwe series op het platform het kijken waard zijn.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Disney+ van de afgelopen tijd.

What We Do in the Shadows | 10 afleveringen





★★★★☆

Synopsis: Documentairemakers filmen de bezigheden van drie huisgenoten: de onsterfelijke vampiers Viago, Deacon en Vladislav. Wanneer ze hipster Nick in een vampier veranderen, draaien de rollen om en proberen de vampiers de moderne wereld te begrijpen.

Recensie: "Zoals kan worden verwacht van een mockumentary gaat dit seizoen heerlijk over de top met zelfbewuste humor. Door te spelen met het beeld en meerdere malen de cameracrew in beeld te brengen, krijgen simpele scènes een extra laag goed uitgevoerde komedie."

Lees de rest van de recensie.

How to Be A Carioca | 6 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Een emotionele reis over wat het betekent om uit Rio te komen. Wanneer een stel gringo's landt in Rio de Janeiro en moeilijkheden ondervindt, ontmoeten ze Francisco die hen helpt en hen introduceert in een nieuwe manier van leven.

Recensie: "'How to Be a Carioca' kan beter worden bestempeld als een indrukwekkend drama met veel ruimte om te ademen. Ogenschijnlijk biedt de serie vooral luchtig vermaak, waardoor de zes afleveringen makkelijk achter elkaar te bekijken zijn, maar deze geeft ook genoeg mee om na te denken over wat er gaande is in de wereld."

Lees de rest van de recensie.

Only Murders in the Building | 10 afleveringen





★★★★★

Synopsis: Drie vreemden met een gedeelde interesse in truecrimepodcasts worden vrienden tijdens het onderzoeken van verdachte sterfgevallen in hun Upper West Side-flatgebouw en produceren hun eigen podcast over de vreemde zaken.

Recensie: "Wat 'Only Murders in the Building' vanaf het begin zo vermakelijk heeft gemaakt is dat men nooit bang is geweest voor camp. De personages en verhaallijnen zijn lekker over de top, en dat is juist vaak waar de intrige vandaan komt. Met een musical in het middelpunt van dit seizoen is de camp niet te missen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen