search
Bijzonder goed nieuws voor razend populaire Disney-serie 'The Bear'!
Series / Nieuws

Bijzonder goed nieuws voor razend populaire Disney-serie 'The Bear'!

In 2024 is het restaurantdrama weer terug in de keuken voor een derde seizoen.

Na zoveel lof kon het bijna niet anders: het restaurantdrama The Bear van FX is verlengd met een nieuw seizoen. Dat er een derde seizoen aan zou komen, werd onlangs aangekondigd door The Hollywood Reporter.

In seizoen 2 zag de crew van The Original Beef hoe hun restaurant tegen de vlakte ging om ruimte te maken voor een waardige opvolger. Tussen het puin werden oude dromen en nieuwe aspiraties gevonden, die in het derde seizoen waar mogen worden gemaakt.

In de prijzen gevallen


Het eerste seizoen van The Bear kon rekenen op maar liefst dertien Emmy-nominaties, waaronder awards voor Best Comedy Series en voor sterren Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri en Jon Bernthal.

De serie werd tevens beloond als AFI TV Program of the Year, samen met een WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award en ACE Eddie Award.

Aankondiging


Nick Grad, het hoofd van DX Entertainment, liet weten in een aankondiging: "'The Bear' is een cultureel fenomeen geworden. We zijn zo trots op de samenwerking met Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior en de rest van het creatieve team, evenals de briljante cast onder leiding van Jeremy Allen White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach."



Hij concludeerde: "Wat zij en de crew hebben gedaan is echt opmerkelijk en wij en onze partners bij Hulu kijken samen met de fans uit naar het volgende hoofdstuk in het verhaal van 'The Bear'."

Release


The Bear seizoen 3 zal in 2024 te zien zijn, liet The Hollywood Reporter weten.



Bekijk eerdere seizoenen van The Bear bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen