search
Eindelijk: vette trailer 'Reacher' seizoen 2 vrijgegeven door Prime Video
Series / Trailer

Eindelijk: vette trailer 'Reacher' seizoen 2 vrijgegeven door Prime Video

De stoere Jack Reacher is weer terug voor een nieuw seizoen.

De eerste officiële trailer voor het nieuwe seizoen van Reacher is zojuist vrijgegeven door Prime Video. Later dit jaar zal de populaire serie terugkeren naar het platform voor een tweede seizoen.

In de trailer wordt er een voorproefje gegeven van Alan Ritchsons rol als de titulaire Jack Reacher. In de eerdere verfilmingen van Paramount speelde Tom Cruise de rol van Jack Reacher, die was gebaseerd op het personage uit de boekenreeks van Lee Child.

Synopsis


De synopsis luidt: "De veteraan van de militaire politie ontvangt een gecodeerd bericht dat de leden van zijn voormalige Amerikaanse legereenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze worden vermoord."



De synopsis gaat verder: "Reacher wordt uit zijn zwerversbestaan gehaald en herenigt zich met drie van zijn voormalige teamgenoten. Samen beginnen ze de puntjes op de i te zetten in een mysterie waar de inzet steeds hoger wordt en dat vragen oproept over wie hen verraden heeft - en wie de volgende is die zal sterven."

Cast en crew


De Prime-serie Reacher is ontsprongen aan het brein van schrijver en showrunner Nick Santora, tevens verantwoordelijk voor Scorpion en Prison Break.



Alan Ritchson speelt de titelrol van Jack Reacher, met naast zich de acteurs Willa Fitzgerald, Malcolm Goodwin, Chris Webster, Bruce McGill en Maria Stern.

Release


Reacher seizoen 2 is vanaf 15 december 2023 te streamen op Prime Video.

Bekijk het eerste seizoen van Reacher nu vast bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen