'Reacher' seizoen 2 mist een belangrijk personage, hoe wordt dit opgelost?

In het nieuwe seizoen ontbreken bepaalde personages, een daarvan is echter een cruciaal gemis.

Valeria Milić, 21-10-2023 08:35

Reacher zal vanaf december de verfilming van het elfde boek uit Lee Childs succesvolle boekenserie laten zien.
Aan het einde van seizoen 1 vertrekt Reacher (Alan Hitchson) uit Margrave nadat zijn klus erop zit. Hiermee komt ook een einde aan zijn relatie met Roscoe Conklin (Willa Fitzgerald). Voor het realisme is een verwijzing naar Roscoe echter beter dan een gastopdreden.

Definitief voorbij

In het tweede seizoen krijgt Reacher een zaak die met zijn eigen verleden te maken heeft. Je leert zijn karakter dus beter kennen, en mede hierdoor is het niet goed om te doen alsof zijn relatie met Roscoe nooit heeft bestaan.

De relatie zelf is weliswaar definitief voorbij maar dit betekent niet dat er geen impact is op Reacher. De makers kunnen er natuurlijk voor kiezen om haar opnieuw te laten verschijnen maar dat zou geen goede aanpak zijn.

In goed overleg

Reacher en Roscoe gingen in goed overleg uit elkaar. De beste aanpak is om haar zo nu en dan ter sprake te brengen. Roscoe vond het belangrijk om orde op zaken te stellen in Margrave, en kiest ervoor in haar geboorteplaats te blijven.


Als ze opeens in het nieuwe seizoen zou opduiken dan heeft ze haar eerdere plan laten vallen wat het verhaal niet ten goede komt. Door haar af en toe te noemen draag je bij aan Reacher als dieper personage.

Start seizoen 2?

Seizoen 2 van Reacher wordt verwacht in december 2023 op Prime Video.Lees meer over: reacher, rory cochrane, robert patrick, alan ritchson, chris webster, willa fitzgerald, malcolm goodwin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Domper voor geliefde
scifi-serie

Domper voor geliefde scifi-serie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader