search
'The Santa Clauses' op Disney+: een nieuw seizoen vol kersttaferelen voor de familie Calvin
Series / Nieuws

'The Santa Clauses' op Disney+: een nieuw seizoen vol kersttaferelen voor de familie Calvin

Het is ook deze kerst nog maar de vraag of het feest een keer zonder problemen door kan gaan.

Vorig jaar keerde acteur Tim Allen terug naar zijn iconische rol van Scott Calvin, oftewel de Kerstman, in de nieuwe serie van Disney+ The Santa Clauses. Al snel werd de serie vernieuwd voor een tweede seizoen, en nu zijn ze weer terug!


Ter promotie van het tweede seizoen kwam Disney+ onlangs met een nieuwe trailer, en nu onthult de streamingdienst opnieuw een clip waarin de familie Calvin in een discussie raakt wie uiteindelijk de nieuwe Kerstman moet worden.

Nieuw gezicht


In de nieuwe clip is te zien dat Cal (Austin Kane), zijn vriendin Riley (Ruby Jay) meeneemt naar de Noordpool en met zijn vader nieuwe ideeën bespreekt over de Kerstman. Ondertussen worstelt Sandra (Elizabeth Allen Dick) met haar eigen tienerangsten.

Nieuwkomer dit seizoen is acteur Eric Stonestreet in de rol van Magnus Antas, ook wel bekend als 'Mad Santa'. Stonestreet is bij het grote publiek beter bekend van zijn rol als Cameron "Cam" Tucker in de komedieserie Modern Family.

Wat kunnen we verwachten?


In het tweede seizoen is de familie Calvin terug op de Noordpool, omdat Scott Calvin noodgedwongen opnieuw de Kerstman moet spelen nadat zijn pensioenplannen werden gedwarsboomd toen hij geen waardige opvolger kon vinden in het eerste seizoen.Kijk vanaf vandaag een nieuw seizoen van The Santa Clauses op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen