search
Klaar voor meer magie? Disney+ komt in november met vervolg op succesnummer
Series / Nieuws

Klaar voor meer magie? Disney+ komt in november met vervolg op succesnummer

De kerstmagie staat weer voor de deur met een gloednieuw seizoen van de bekende Kerstman.

Fans kunnen zich verheugen op nog meer kersthilariteit met Tim Allen, Eric Stonestreet en nog veel meer, want Disney+ heeft zojuist de releasedatum voor het tweede seizoen van The Santa Clauses aangekondigd.

Vanaf 8 november kunnen twee afleveringen op het platform worden gestreamd, met in totaal zes afleveringen dit seizoen. Komend seizoen blijkt de komst van de kerstman belangrijker dan ooit daar het kerstfeest enorm in populariteit afneemt.

Bekend gezicht


Naast de vertrouwde gezichten doet dit seizoen ook Modern Family-ster Stonestreet mee. Hij zal de rol van Magnus Antas vertolken, een voormalige Kerstman met een eigenaardige geschiedenis op de Noordpool.

Hoofd van Disney Branded Television, Ayo Davis, zegt over dit nieuws: "Deze franchise heeft een blijvende impact gehad op zoveel families, en is echt een deel geworden van hun jaarlijkse kersttradities. Het feit dat we de show nu als een serie kunnen terugbrengen, is echt een cadeau."

Terugkeer gewenst!


Na bijna dertig jaar de Kerstman te zijn geweest, is Scott Calvin nog net zo vrolijk als altijd. Maar naarmate Kerstmis in populariteit afneemt, geldt dat ook voor zijn magie als Kerstman. Scott worstelt om aan de eisen van de baan te voldoen, en er tegelijkertijd te zijn voor zijn familie.



Kijk vanaf 8 november het tweede seizoen van The Santa Clauses op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen