search
Eerste spectaculaire trailer voor 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: hopelijk beter dan de film uit 2010
Series / Trailer

Eerste spectaculaire trailer voor 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: hopelijk beter dan de film uit 2010

Volgend jaar, op 22 februari, verschijnt van Netflix de langverwachte nieuwe live action-serie Avatar: The Last Airbender.

Netflix heeft dan eindelijk de eerste trailer online gezet voor de serie Avatar: The Last Airbender, een volgende verfilming van de bekende animatieserie die verscheen van 2005 tot en met 2008.

In 2010 was er al een live action-film van Unbreakable-regisseur M. Night Shyamalan. Die poging werd uiterst zwak ontvangen. De financiële resultaten waren nog niet eens zo heel slecht, maar en vervolg kwam er nooit.

Vier naties


De Netflix-serie volgt zo'n beetje hetzelfde recept. We krijgen vier naties te zien die ooit in harmonie leefden, met voorop de Avatar, meester van alle vier de elementen. Hij bewaakte die de vrede tussen de naties.

Alles veranderde toen de Vuurnatie toesloeg en de Luchtnomaden uitroeide, de eerste stap van de Vuurstuurders om de wereld te veroveren. In de serie zien we hoe Aang, een jonge Luchtnomade, ontwaakt in een wereld die is verwoest door oorlog.

22 februari


Aang begint samen met zijn nieuwe vrienden Sokka en Katara aan een zoektocht om zijn rechtmatige plaats in te nemen als de volgende Avatar. We gaan dit allemaal zien vanaf 22 februari, als de afleveringen op Netflix online verschijnen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen