search
De poster voor 'Avatar: The Last Airbender' onthult dat er iets groots aankomt op Netflix
Series / Posters

De poster voor 'Avatar: The Last Airbender' onthult dat er iets groots aankomt op Netflix

Later vandaag verschijnt de teaser trailer voor de grote Netflix-serie Avatar: The Last Airbender.

Het is komende dagen Netflix Geeked en dat betekent dat er heel wat onthullingen zijn over aankomende series op de streamingdienst. Zo krijgen we vandaag de trailer voor Avatar: The Last Airbender.

Op X verscheen al de poster voor de serie en die onthult al iets groots. We zien drie van de personages uit de serie op het ernome wezen Appa staan. Een verschijningsdatum durfde de dienst nog niet te geven.

Aang, Katara en Sokka


De personages die we zien zijn Aang, Katara en Sokka. Zij worden gespeeld door respectievelijk Gordon Cormier, Kiawentiio en Ian Ousley. Daniel Dae Kim en Paul Sun-Hyung Lee spelen twee andere belangrijke personages, namelijk Fire Lord Ozai en respectievelijk General Iroh.

Avatar: The Last Airbender is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie uit 2005-2008 van Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko. Zij waren oorspronkelijk ook bij de serie van Netflix betrokken, maar vertrokken na creatieve menigsverschillen.

2024


Op dit moment weten we nog niet wanneer de serie van showrunner Albert Kim verschijnt. Er zijn in ieder geval acht afleveringen en hieronder zie je de poster. Later vandaag krijgen we dus de trailer!




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen