search
De Netflix-scifiserie van de bedenkers van 'Game of Thrones' gaat over 'de grootste bedreiging in de geschiedenis van de mensheid'

De Netflix-scifiserie van de bedenkers van 'Game of Thrones' gaat over 'de grootste bedreiging in de geschiedenis van de mensheid'

Game of Thrones-showrunners David Benioff & D. B. Weiss komen met fascinerende scifi-serie, vanaf 21 maart te zien op Netflix.

Bram de Groot
Netflix heeft een eerste clip en een nieuwe poster online gezet voor de serie 3 Body Problem. De serie is ontwikkeld door Game of Thrones-showrunners David Benioff & D. B. Weiss en Alexander Woo.

De scifi-serie is gebaseerd op het boek The Three-Body Problem uit 2008 van Liu Cixin. De eerste aflevering is geregisseerd door Derek Tsang, bekend van films als Soul Mate (2016) en Better Days (2019).

3 Body Problem


3 Body Problem heeft al een opvallende synopsis: "De noodlottige beslissing van een jonge vrouw in het China van de jaren 60 weerkaatst door ruimte en tijd naar een groep briljante wetenschappers in het heden. Terwijl de natuurwetten zich voor hun ogen ontrafelen, komen vijf voormalige collega's weer bij elkaar om de grootste bedreiging in de geschiedenis van de mensheid het hoofd te bieden."

Je ziet in de serie rollen van grote namen als Benedict Wong, Rosalind Chao, Eiza González, Liam Cunningham en Jonathan Pryce, maar ook van onbekendere acteurs als Saamer Usmani, Jess Hong en Jovan Adepo.

Fascinerende clip


Hieronder een clip die tijdens Netflix Geeked Week is prijsgegeven. Je ziet in de beelden onder meer acteur John Bradley (Samwell Tarly uit Game of Thrones) als het personage Jack Rooney.3 Body Problem is vanaf 21 maart te zien op Netflix. Zet alvast een belletje aan op Netflix.

Poster


Op X verscheen ook een affiche voor de serie met de begeleide tekst: "Er is meer in deze wereld dan op het eerste gezicht lijkt. 3 Body Problem, een genre-buigende mysterieserie gebaseerd op de internationale bestseller."
Aanbevolen artikelen