search
'Game of Trones'-sterren schitteren in Netflix' nieuwste scifi-horrorserie
Series / Nieuws

'Game of Trones'-sterren schitteren in Netflix' nieuwste scifi-horrorserie

De trilogie van Liu Cixin komt naar Netflix en we zien oude 'GoT'-bekenden terug.

De Chinese bestseller is in het Nederlands bekend als Het drielichamenprobleem. David Benioff en D.B. Weiss hebben de verfilming voor hun rekening genomen, maar er zijn meer bekenden uit Game of Thrones.

Jack Bradley (Samwell Tarly) en Liam Cunningham (Davos Seaworth) zijn namelijk ook te zien in de rollen van Jack Rooney respectievelijk Thomas Wade. 3 Body Problem vertelt het verhaal van een fictief verleden, heden en toekomst van de planeet.

Enorme consequentie


De natuurkundige Ye Wenjie kijkt toe hoe haar vader tijdens de Chinese Culturele Revolutie wordt vermoord. Ye Wenjie wordt als wetenschapper naar een afgelegen laboratorium gestuurd om voor de Chinese overheid onderzoek te verrichten.

De regering is op zoek naar buitenaards leven. Wanneer Ye Wenjie (als volwassene gespeeld door Rosalind Chao) inderdaad bericht krijgt van een buitenaardse beschaving krijgt zij tegelijkertijd de waarschuwing om niet te reageren. Doet zij dit wel, dan weet men namelijk waar de aarde te vinden is. De teleurgestelde wetenschapper doet dit toch, en de consequenties blijken enorm.

3 Body Problem wordt in de loop van 2024 verwacht op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen