search
Eindelijk weer eens echt goed nieuws voor 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Eindelijk weer eens echt goed nieuws voor 'Stranger Things'

De stakingen zijn voorbij en dat is zeer goed nieuws voor de acteurs van 'Stranger Things'.

We hebben lang geduld moeten hebben, maar eindelijk is er weer goed nieuws in de wereld van Stranger Things. De SAG-AFTRA-staking is officieel beëindigd en acteur David Harbour is klaar om terug te keren naar Hawkins als de geliefde, eigenzinnige politiechef Jim Hopper.

Op de rode loper voor het BoxLunch Gala ter ere van Feeding America, waar Harbour tot Giving Ambassador werd benoemd, uitte hij zijn enthousiasme om terug te keren naar de set van Stranger Things. Hij gaf aan snel weer aan het werk te gaan en vertelde dat de productie binnen een paar dagen al zou kunnen worden hervat.

Opschieten


Op de vraag wat er als eerste op zijn agenda staat na de stakingen, zei Harbour: "Ik bedoel, we moeten dat laatste seizoen van Stranger Things filmen, nietwaar? Ik moet daar over een paar dagen zijn. We moeten opschieten, we zijn al laat".

De productie voor het laatste seizoen van de succesvolle Netflix-serie van de Duffer Brothers werd stopgezet toen de WGA- en SAG-AFTRA-stakingen eerder dit jaar begonnen. Nu de vakbond van acteurs een akkoord heeft bereikt met de studio's, kunnen de opnames eindelijk weer hervat worden.

Kwaliteiten


Harbours personage Hopper is erg geliefd bij het publiek. Hoewel Stranger Things binnenkort ten einde komt, wil Harbour zijn personage niet helemaal achter zich laten. Op de vraag welke kwaliteiten van Hopper hij graag mee zou willen nemen buiten de serie, zei Harbour:



"Ik hoop niet zijn onvermogen om zijn emoties direct te uiten… Maar zeker wel zijn kracht, zijn moed, zijn toewijding. Zijn krachtige liefde voor zijn gezin, en voor goed en kwaad – zijn ideeën over rechtvaardigheid". De releasedatum van Stranger Things seizoen 5 is nog niet bekend. Bekijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen