search
Van de makers van 'Cobra Kai': de keiharde actieserie 'Obliterated' op Netflix
Series / Nieuws

Van de makers van 'Cobra Kai': de keiharde actieserie 'Obliterated' op Netflix

Met een mix van actie, humor en een sterke cast lijkt 'Obliterated' een nieuwe knaller te worden voor Netflix

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zet je schrap, want er komt weer een knotsgekke actiekomedie naar Netflix! Een race tegen de klok in hartje Las Vegas... wat kan er nou mis gaan?

In het nieuweObliterated moet er een nucleaire bom onschadelijk gemaakt worden. Maar het elite team van Navy SEALS en de CIA is dronken... Dat klinkt op zijn minst hilarisch.

Actiekomedie


Obliterated belooft een spannende actiekomedie te worden waarin het eliteteam de ene bom heeft gevonden als blijkt dat ze er in zijn geluisd: er is een tweede bom.

Obliterated komt van de makers van de hitserie Cobra Kai en de American Pie-sequel American Reunion.

Grootse cast


De serie heeft een grote cast met onder andere Nick Zano (Arrow, Legends of Tomorrow), Shelley Hennig (Mythic Quest), Terrence Terrell (Criminal Minds), C. Thomas Howell (Creepshow) en Carl Lumbly (The Fall of the House of Usher).Obliterated zou eerst te zien zijn op de Amerikaanse zender TBS, maar vond uiteindelijk een thuis bij Netflix.

Releasedatum


Met een mix van actie, humor en een sterke cast lijkt Obliterated een nieuwe knaller te worden voor de streamer.De acht afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf 30 november te bingen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen