De grootste Marvel-serie tot op heden staat weer op "Day 0"

De grootste Marvel-serie tot op heden op

Recent ging de stekker uit Daredevil: Born Again, maar wie weet keert de held toch terug.

Bram de Groot, 16-11-2023 23:43

De schok voor de Daredevil-fans was waarschijnlijk groot toen even geleden het nieuws verscheen dat Marvel Studios de serie Daredevil: Born Again geheel cancelde. Alle scripts en opnames die reeds zijn gerealiseerd, lijken grotendeels in de prullenbak te liggen.
Nu de stakingen onder acteurs en schrijvers voorbij zijn, worden veel producties weer opgepakt. Dit geldt voorlopig nog niet voor Daredevil: Born Again. Dario Scardapane, bekend van Tom Clancy's Jack Ryan en The Punisher, leidt sinds kort de serie als showrunner en schrijver.

Regisseurs

Justin Benson en Aaron Moorhead, die drie afleveringen van het sterk ontvangen Loki seizoen 2 regisseerden, zijn ook nieuw en betrokken als regisseurs. Zij zullen verantwoordelijk zijn voor de opnames die nog moeten plaatsvinden.

In gesprek met The Wrap werd aan de regisseurs gevraagd wat de status is van Born Again. "Een beter antwoord dan dit hebben we niet. Je weet waarschijnlijk wel hoe het er ongeveer voor staat. En dat is ook waar we ons bevinden. We zijn er pas net achtergekomen dat we ons die plek begeven, en dat is dan ook waar we zijn met Daredevil," aldus Benson.

"Dag Nul"

Moorehead geeft meer inhoud aan de status: "Het is dag nul. We verslinden momenteel vooral veel Daredevil-content, niet alleen de Netflix-show, maar al het bestaande materiaal. We zorgen ervoor dat we beschikken over alle informatie."


Oorspronkelijk zou Daredevil: Born Again de grootste serie tot op heden worden met maar liefst 18 afleveringen. De vraag is nog of dit plan doorgaat of dat Marvel Studios de serie inkort.

Echo

Hoofdrolspelers ​​Charlie Cox (Daredevil) en Vincent D’Onofrio (Kingpin) waren eerder te zien in het MCU. Cox in de film Spider-Man: No Way Home en She-Hulk en D’Onofrio in Hawkeye. Begin januari keren ze gezamenlijk terug in Echo.

Je ziet bovengenoemde film en series op Disney+.Lees meer over: Daredevil, Born Again, Marvel Studios, Matt Murdock, Charlie Cox, She Hulk, Spider Man

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Goorste scène 'The Boys': acteur kijkt hem niet

Goorste scène 'The Boys': acteur kijkt hem niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in