search
Waar is Matt LeBlanc, die 'Joey' in 'Friends' speelde ineens gebleven?
Series / Nieuws

Waar is Matt LeBlanc, die 'Joey' in 'Friends' speelde ineens gebleven?

Matt LeBlanc lijkt Hollywood definitief de rug toe te hebben gekeerd.

Na Friends bleef Matt LeBlanc, die Joey speelde, erg druk met andere tv-programma's. Sinds enige tijd is hij echter volledig uit Hollywood verdwenen. Hoe is dat zo gekomen?

LeBlanc sprak in 2017 al openlijk over zijn toekomstige pensionering en het lijkt erop dat hij eindelijk heeft besloten zich te settelen. Net als zijn mede-sterren genoot Matt LeBlanc in eerste instantie van de overweldigende roem dankzij zijn rol in Friends .

Joey Tribbiani


LeBlanc portretteerde op onvergetelijke wijze Joey Tribbiani, een aspirant-acteur die, ondanks dat hij niet de slimste of de gelukkigste was, een geweldige vriend was voor alle personages in de series.

LeBlanc speelde daarna onder andere in de spin-off Joey, maar verdween uiteindelijk volledig van het scherm.

Niks doen


LeBlanc nam circa 10 jaar geleden al eens een pauze nadat zijn meest recente projecten negatieve recensies hadden ontvangen. De acteur trok zich een tijdje terug en beweerde dat hij "gewoon genoot van het niets doen" maar keerde na een paar maanden weer terug.

Bekijk op instagram


De meest recente verdwijning van LeBlanc lijkt anders en hij lijkt dit in 2017 al te hebben aangekondigd bij Conan O'Brien. Tijdens deze show vertelde hij:
"Ik wil eerder met pensioen gaan, omdat ik graag helemaal niets wil doen. Dat is wat ik wil doen. Gewoon niets. Niets. Nul"
vertelde hij aan O'Brien.

Rust


Nu lijkt het erop dat de acteur zijn acteursjas definitief aan de wilgen heeft gehangen. Na tientallen jaren een tv-ster te zijn geweest, verdient Matt LeBlanc zeker wat rust, en heeft hij eindelijk besloten Hollywood achter zich te laten.Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen