search
Marvel's 'Loki' seizoen 2 verbreekt indrukwekkend record op Disney+
Series / Nieuws

Marvel's 'Loki' seizoen 2 verbreekt indrukwekkend record op Disney+

De serie laat wederom zien dat het de succesvolste serie in het MCU is.

Velen zien het als één van de grootste media-franchises die er is, alleen doet Marvel het tegenwoordig niet zo bijster goed in de bioscopen. Op het kleine scherm gaat het met de serie Loki echter uitstekend.


Nu het tweede seizoen is afgerond lieten cijfers in Amerika zien dat seizoensfinale van Loki de op één na meest bekeken aflevering is dit jaar op Disney+. Het heeft alleen nog The Mandalorian voor zich weten te houden.

Liefde voor Loki


Naast het teleurstellende openingsweekend van The Marvels in de bioscoop, zijn er ook een aantal series in het Marvel Cinematic Universe (MCU) die niet erg gewaardeerd werden. Zo scoorden series als Secret Invasion en She-Hulk: Attorney at Law teleurstellend.

Maar de liefde voor Loki blijft onverminderd groot. Acteur Tom Hiddleston speelt de rol al sinds 2011, voor het eerst in de film Thor en sinds 2021 in zijn eigen serie Loki. Tot nog toe is het de enige serie die is vernieuwd voor een tweede seizoen.

Indrukwekkende cijfers


De laatste aflevering van het tweede seizoen behaalde 11,2 miljoen kijkers in drie dagen, slechts overtroffen door het einde van de derde aflevering van The Mandalorian. Het gehele tweede seizoen wist Loki de kijkcijfers boven de 11 miljoen te behouden tijdens de eerste dagen van de release.



Kijk alle afleveringen van Marvel's Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen