search
Dit is de meest nutteloze verhaallijn van 'The Big Bang Theory' aller tijden
Series / Nieuws

Dit is de meest nutteloze verhaallijn van 'The Big Bang Theory' aller tijden

Zelfs 'The Big Bang Theory' maakte fouten. Hier de 2 meest nutteloze verhaallijnen uit de serie.

The Big Bang Theory zat ontzettend goed in elkaar, toch maakte de sitcom naar onze mening wel wat foutjes. Zo waren er bijvoorbeeld een aantal verhaallijnen die nooit een bevredigend einde kregen.

Eén van die verhaallijnen gaat over Howard. Fans herinneren zich vast en zeker dat hij in seizoen 8 bij toeval zijn halfbroer ontmoette, van wie hij voorheen niet eens wist dat die bestond.

Halfbroer op veranda


Op een dag verscheen een man genaamd Josh op Howard's veranda en vertelde hem dat hij zijn halfbroer was en dat ze dezelfde vader hadden. Wolowitz was in eerste instantie nogal geschokt door dit nieuws. Eerst leek hij behoorlijk pissig om het te ontdekken, maar uiteindelijk bouwde hij een band met hem op.

De fans hebben vervolgens eigenlijk nooit meer iets van deze Josh gehoord. We moeten maar aannemen dat ze waarschijnlijk contact hielden omdat ze goed met elkaar op leken te schieten. Wat nu precies de bedoeling van deze verhaallijn was. is ons onduidelijk gebleven.

Liefdesleven Raj


Nog een verhaallijn die onbevredigend aanvoelt en zeker een mooiere afsluiting had verdiend, is het liefdesleven van Raj. Gedurende alle 12 seizoenen waren zijn ongelukkige relaties met vrouwen de reden dat iedereen hem belachelijk maakte.

Bekijk op instagram


Aan het einde van de serie hadden alle andere hoofdpersoon een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt. Penny en Leonard waren gelukkig getrouwd en verwachtten een kind, Howard werd astronaut en had een prachtig gezin met Bernadette en hun twee kinderen. Sheldon en Amy trouwden en wonnen de Nobel-prijs.

Toekomst?


Alleen Raj bleef bijna waar hij begon. Geen grote persoonlijke ontwikkeling, geen carrièreboost, en nog belangrijker voor hem, nog steeds niemand aan zijn zijde. Er is geen The Big Bang Theory-fan ter wereld die niet wil weten wat de toekomst voor Raj in petto heeft na het einde van de serie.

Bekijk op instagram


Misschien een goed idee voor een spin-off?

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen