Deze superintense en steengoede thrillerserie op HBO Max scoort een magistrale 9.0 op IMDb en een nieuw seizoen is aanstaande

Intense thrillerserie op HBO Max met 9.0 op IMDb

De serie 'True Detective' krijgt eerdaags zijn vierde seizoen op HBO Max.

Bas de Kramer, 16-11-2023 00:24

Sinds haar première heeft de anthologyserie True Detective zich gevestigd als een meesterwerk in het genre van misdaadtelevisie. De serie, gecreëerd door Nic Pizzolatto, onderscheidt zich met zijn diepgaande verhaallijnen, intrigerende personages en meeslepende cinematografie.
De serie heeft een IMDb-score van een 9.0 en een Rotten Tomatoes-beoordeling van 87%, hetgeen bevestigt dat de serie zeer breed hogelijk gewaardeerd wordt.


Plot

De serie volgt vaak complexe moordonderzoeken, waarbij de personages niet alleen geconfronteerd worden met de duistere kanten van de samenleving, maar ook met hun eigen innerlijke demonen. Dit creëert een boeiende dynamiek die de kijkers in spanning houdt van begin tot eind.

Seizoen 1

In het eerste seizoen schitterden Matthew McConaughey en Woody Harrelson als de hoofdrolspelers. McConaughey vertolkte de rol van de filosofische en diepzinnige Detective Rust Cohle, terwijl Harrelson gestalte gaf aan de nuchtere Detective Martin Hart.


Seizoen 2

In het tweede seizoen zijn er rollen van Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, en Vince Vaughn. Farrell speelt de door het leven getekende Detective Ray Velcoro, McAdams is de gedreven Detective Ani Bezzerides, Kitsch vertolkt de rol van motoragent Paul Woodrugh, en Vaughn is de ambitieuze zakenman Frank Semyon.


Seizoen 3

Mahershala Ali stond centraal in het derde seizoen, waarin hij de rol van Detective Wayne Hays op zich nam. De serie volgde zijn zoektocht naar de waarheid rondom een verontrustende zaak over een verdwenen kind.


Seizoen 4

Het vierde seizoen zal eerdaags te zien zijn op HBO Max met daarin een hoofdrol voor Jodi Foster.


Kijk de serie hier op HBO Max.
Lees meer over: true detective, hbo max, jodi foster, woody harrelson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in