search
Showrunner 'True Detective: Night Country' onthult link tussen eerdere seizoenen
Series / Nieuws

Showrunner 'True Detective: Night Country' onthult link tussen eerdere seizoenen

Het is opmerkelijk te noemen, daar de serie elk seizoen een eigen verhaal heeft.

Het duurt niet lang meer voordat het nieuwste seizoen van de zeer geliefde en spannende thriller True Detective uitkomt. Showrunner Lisa López heeft alvast een paar verrassingen voor de fans.


In het aankomende vierde seizoen True Detective: Night Country, is het voor het eerst dat het script niet uit de koker van de oorspronkelijke bedenker, Nic Pizzolatto, komt. Echter belooft López wel dat er naar vorige seizoenen wordt gerefereerd.

Let op aflevering 6


True Detective is een zogenoemde anthologieserie, wat betekent dat het elk seizoen een ander verhaal vertelt. Het is daarom verrassend dat er in het nieuwe seizoen gerefereerd wordt naar eerder verhalen. López zegt er het volgende over:

"Er zijn overal kleine aanwijzingen te vinden, en in aflevering zes komt er iets groots aan het licht. Het is een op zichzelf staand verhaal, maar het blijft verbonden. Het verhaal is er evenals de duistere en oude goden die actief zijn. Het behoort tot hetzelfde universum."

Nieuw verhaal


True Detective: Night Country heeft Jodie Foster in de hoofdrol als Detective Liz Danvers en Kali Reis als Detective Evangeline Navarro. Samen onderzoeken ze de verdwijning van zes mannen die op het Tsalal Arctic Research Station in Alaska werken.




Vanaf januari 2024 gaat het nieuwe seizoen in première. Kijk de voorgaande seizoenen van True Detective op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen