search
Nederlandse Netflix Original is weer terug in de Top 10

Nederlandse Netflix Original is weer terug in de Top 10

Sinds 'Ferry: De Serie' te streamen is, weet de film 'Ferry' ook weer veel bekijks te trekken bij Netflix. De film is dan ook terug in de Top 10.

Patricia Koning
Netflix geeft de volgende kenmerken aan de film mee: spannend, thriller en drugsbaron. De film pakt momenteel de zevende plek in de Top 10 van de dienst.

Op de site van IMDb weet de film een mooie 7/10 neer te zetten en er zijn veel lovende woorden over de film te lezen.

Achter de film


De film is geregisseerd door Cecilia Verheyden, zij heeft ook afleveringen geregisseerd van Undercover, Vermist en Zie mij graag.

In de film zien we in de twee grootste rollen Frank Lammers en Elise Schaap. Naast hen zien we Huub Stapel, Raymond Thiry en Monic Hendrickx.

Synopsis


De meedogenloze Ferry Bouman wordt door zijn baas Brink naar Brabant gestuurd om een aanval op hun bende te wreken.Wanneer hij de lieftallige Danielle ontmoet en oude familievetes weer de kop opsteken, wordt hij weer verliefd op Brabant.

Goede misdaadfilm


Na bijna 1000 stemmen weet de film op de site van MovieMeter een keurige 3.35/5 te pakken. Kijker cantforgetyou vertelt, "Dit is leuk gedaan. Volgens mij had Ferry zich minder in de nesten kunnen werken, door gelijk open en eerlijk te zijn, maar goed. Dan zou je ook geen spanning en actie krijgen. Het is gewoon een aardige goede misdaadfilm. Met wat leuke plotwendingen.""Verrassend goede misdaadfilm waarin het personage Ferry grandioos wordt belichaamd door Lammers. De enforcer van een maffiabaas in wiens hart stilaan weer wat gevoel komt. Alles zit erg lekker en de film maakt geen oninteressante zijsprongen.", aldus kijker Filmkriebel bij de site.

Netflix


Stream de film bij Netflix als je fan bent van Ferry Bouman.

Aanbevolen artikelen