search
Netflix komt met nieuwe teaser voor zijn allergrootste serie in 2024
Series / Trailer

Netflix komt met nieuwe teaser voor zijn allergrootste serie in 2024

Het aftellen is begonnen, over 100 dagen start de live-actionversie van dit geliefde verhaal.

Na de teleustellende film uit 2010 komt Netflix binnenkort met een serie die de animehit moet evenaren. In de promotie van Avatar: The Last Airbender benadrukte het streaming-platform trouw te willen blijven aan het origineel.

De nieuwste teaser verwijst naar de hoofdpersoon Aang (Gordon Cormier), die bijzondere krachten bezit. Een aantal andere hoofdpersonen, die hem bijstaan in zijn tocht, wordt ook voorgesteld.

Introductie


Aangezien de serie over 100 dagen begint, op 22 februari aanstaande, introduceert de clip alvast een aantal overige hoofdpersonen.

Naast Aang zien we Katara (Kiawenttio), Sokka (Ian Ousley), Dallas Liu (prins Zuko) en generaal Iroh (Paul Sun-hyung).

Alle elementen


De twaalfjarige Aang ontwaakt nadat hij gedurende een eeuw bevroren is geweest. Hij blijkt de laatste airbender te zijn, iemand die in staat is om controle uit te oefenen over alle elementen: aarde, water, vuur en lucht.



Dit vermogen zal hij moeten gebruiken om de Fire Nation te verslaan. Deze is er namelijk op uit om iedereen te overheersen. Door zijn krachten te ontwikkelen en toe te passen moet Aang dit voorkomen, en vrede en evenwicht brengen in zijn wereld. Met zijn vrienden gaat hij op een gevaarlijke reis om deze taak te volbrengen. Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari te streamen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen