search
Tweede seizoen van 'Sleepers' op Videoland: check de eerste trailer
Series / Trailer

Tweede seizoen van 'Sleepers' op Videoland: check de eerste trailer

De onderwereldserie van eigen bodem start binnenkort met het tweede seizoen.

De corrupte rechercheur Martin Oudkerk (Robert de Hoog) is terug. Hij is destijds door zijn vader, een beroepscrimineel, naar de politieacademie gestuurd om van binnenuit voor hem te werken.

De nieuwste trailer laat zien dat de spanning hoog oploopt. Van Martin wordt loyaliteit verwacht, anders loopt het slecht met hem af.

Twee werelden


In het vorige seizoen zag de kijker hoe Martin deze twee werelden moet navigeren. Niet alleen werkt zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni) ook bij de politie, het is inmiddels bekend geworden dat er corrupte agenten binnen het korps werkzaam zijn.

Anderzijds heeft een machtswisseling in de onderwereld plaatsgevonden. De nieuwe garde eist blinde loyaliteit op straffe van de kogel.

Duimschroeven aangedraaid


In seizoen 2 worden bij Martin de duimschroeven aangedraaid en zal hij alle zeilen bij moeten zetten om zichzelf en zijn gezin te redden.



Sleepers is bedacht en geschreven door Robert de Hoog - die tevens de rol van Martin speelt - en Simon de Waal. Overige rollen worden gespeeld door Maryam Hassouni, Ravi Beeuwkes, Teun Kuilboer en Mike Reus. De regie is in handen van Aaron van Vaalen, Robert de Hoog en Max Porcelijn. Seizoen 2 van Sleepers is vanaf 15 december te zien op Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen